Welkom Terra Wood

Over ons


Terra Wood is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van houten terrassen en pergola’s. Wij kunnen zwembaden, terrassen op de grond of op palen, pergola’s en houten trappen bouwen. Terra Wood verzorgt ook het jaarlijks onderhoud van uw houten installaties. De onderneming is actief in België en Luxemburg.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Houten zwembad op maat

Terra Wood is in staat een op maat gemaakt houten zwembad in de kortst mogelijke tijd te installeren. Om een structuur van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, werkt het bedrijf uitsluitend met Durapin zwembaden van Piveteaubois, waarvan de garanties de betrouwbaarste op de markt van houten zwembaden zijn.

Eerst wordt op basis van uw wensen en behoeften een offerte opgesteld, waarna de deskundigen aan de slag gaan. Er zijn vele opties mogelijk.

Houten vlonders op de grond of op palen

De installatie van een terras op de grond kan worden gedaan op een bestaande betonnen plaat als die levensvatbaar is, of met behulp van PVC-blokken of funderingsschroeven. Bij het plaatsen van een houten terras beginnen de experts van Terra Wood met het verzekeren van de leefbaarheid van de grond, om de risico’s tot een minimum te beperken. Uw terras zal uitsluitend afhangen van uw eisen en wensen. Het kan gemaakt zijn van hout of composiethout.

De installatie van een terras op palen is noodzakelijkerwijs complexer. Om de veiligheid te garanderen, worden in elke fase grondige controles uitgevoerd. De draagbalken worden eerst doordacht en bestudeerd om de meest geschikte structuur te bepalen. Ook de keuze van de reling wordt zorgvuldig overwogen om het risico van ongevallen te vermijden.

Houten pergola

Het doel van een pergola is u te beschermen tegen UV-stralen, u een schaduwrijk plekje te bieden zelfs in de volle zon tijdens de zomer, of omgekeerd, u te beschermen tegen slecht weer. Terra Wood produceert pergola’s met een garantie van 20 jaar bovengronds en 15 jaar in contact met de grond, gemaakt van dennenhout uit duurzaam beheerde bossen.

Terra Wood pergola’s kunnen eenvoudig of bioklimatologisch zijn, en zullen gemakkelijk hun plaats vinden als verlengstuk van uw huis of in uw tuin.

Houten trap

Een houten buitentrap geeft toegang tot uw terras of tuin. De Terra Wood experts zullen voldoen aan uw eisen op het gebied van vorm, afmetingen en latten. De voor balustrades gebruikte materialen zijn hout, roestvrij staal en aluminium.

Onze jaarlijkse onderhoudsdiensten

Tenslotte kan Terra Wood het onderhoud van uw houten buiteninrichting verzorgen. Omdat hout een levend materiaal is, vereist het regelmatig en zorgvuldig onderhoud, dat alleen door deskundigen kan worden uitgevoerd.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Een probleem met uw buitenmeubilair? Heeft u een mooi exterieur dat verbeterd en ingericht moet worden? Aarzel niet: Terra Wood is het bedrijf dat u nodig hebt. Erkend om zijn expertise, biedt het bedrijf gratis schattingen. Het is tijd om er voordeel uit te halen!


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Terra Wood
Krijgelstraat 51
9260 Wichelen, België
BTW: BE0766 431 840
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .